Bel: 085-2081800!
Zeilscreen
Ga voor de installatie van jouw zeilscreen naar WRM Haelen. Onze zeilscreens zijn makkelijk in gebruik en onderhoud en leverbaar in alle Ral-kleuren.

Laat een zeilscreen installeren tegen de zon

Bent u op zoek naar een goede zonwering? Met een zeilscreen van WRM Haelen kunt u langer en optimaal genieten van uw terrasoverkapping. Een zeilscreen sluit uw terrasoverkapping af en beschut u tegen (koude) wind en regen. Omdat het zeil transparant is, kunt u tegelijkertijd van uw tuin blijven genieten!

Eenvoudig in gebruik

Een zeilscreen is erg gemakkelijk te bedienen met een wandschakelaar of handzender. Met de degelijke elektrische bediening van Somfy gaat het zeil met één druk op de knop naar beneden. Het zeil gaat natuurlijk ook net zo eenvoudig weer omhoog en wordt dan opgeborgen in een klein screenkastje. De bediening is bovendien nagenoeg onzichtbaar omdat deze geïntegreerd is in de doekrol. Zo geniet u van maximaal comfort en gebruiksgemak.

Leverbaar in alle kleuren

Naast de eenvoudige bediening heeft een zeilscreen van WRM Haelen nog vele andere voordelen. Zo is het leverbaar in alle Ral-kleuren, waardoor u hem helemaal kunt aanpassen naar uw persoonlijke stijl. Ook is het screen windvast in elke positie, duurzaam, 100% insectenwerend, volledig afwasbaar en leverbaar tot vier meter breed.

Bij WRM Haelen staan de wensen van de klant voorop. Wij doen er dan ook alles aan om u te verzekeren van het gewenste resultaat. Wilt u een zonwering, maar geen zeilscreen? Neem dus gerust contact met ons op voor meer informatie over ons assortiment. Dat doet u door een bericht achter te laten op het contactformulier of door te bellen naar 085-2081800. Wij helpen u graag verder.