Bel: 085-2081800!
Veranda
Verzeker uzelf van een hoogwaardige én mooie verandazonwering en schakel WRM Haelen in. Wij zijn het adres voor alles op het gebied van veranda’s.

Diverse soorten verandazonwering voor uw woning

Een comfortabele veranda kan natuurlijk niet zonder zonwering. Het zorgt onder andere voor een aangenamere temperatuur, waardoor u ook bij felle zon van uw veranda kunt genieten. Bij ons bent u eenvoudig en snel verzekerd van een hoogwaardige verandazonwering in Haelen. Wij nemen u uw zorgen uit handen en installeren op professionele wijze een zonwering geheel volgens uw wensen.

Onder- en bovenliggende verandazonwering

Bij WRM Haelen kunt u terecht voor zowel onderliggende als bovenliggende zonwering. Bij onderliggende zonwering komt, zoals de naam al zegt, het doek onder de veranda. Hiervoor hebben wij onder andere de Varisol T100, een duurzame en mooie zonwering van topkwaliteit. Wilt u liever bovenliggende zonwering? Ook dan hebben wij voor u verschillende soorten, zoals een Summerlight-zonwering. De voordelen daarvan zijn onder andere de temperatuurregeling en het eenvoudige gebruik.

Diverse mogelijkheden

Binnen de verandazonweringen van WRM Haelen zijn er vele mogelijkheden, van kleuren en formaten tot aan materialen en motoraandrijvingen. Heeft u vragen over ons assortiment? Vul dan het contactformulier in of neem telefonisch contact met ons op. Onze medewerkers staan u graag te woord.

Wees verzekerd van hoogwaardige verandazonwering en schakel vandaag nog WRM Haelen in. U bereikt ons telefonisch via 085-2081800 of via het contactformulier. Langs deze wegen kunt u meer informatie over ons aanbod of een vrijblijvende prijsopgave aanvragen.