Bel: 085-2081800!
Tuinkamer
Kies voor WRM Haelen om uw tuinkamer te laten realiseren en geniet het hele jaar door van uw tuin. Onze tuinkamers zijn geheel aan te passen naar uw wensen.

Geniet in een tuinkamer het hele jaar door van uw tuin

Wilt u ook als het slecht weer is kunnen genieten van uw tuin? WRM Haelen kan de mooiste tuinkamers in Haelen voor u realiseren. Zo heeft u een extra aanbouw aan uw woning en tegelijkertijd een ruimte om te genieten van de tuin. Dankzij onze efficiënte werkwijze en persoonlijke service, krijgt u gegarandeerd het resultaat dat u verwacht.

Vele mogelijkheden

Een tuinkamer is een eenvoudige, maar fantastische manier om uw wooncomfort te vergroten. Door het plaatsen van glazen wanden zorgt u voor een fijne uitbreiding van uw huis. Zo kunt u in de zomer én in de winter eindeloos genieten van uw tuin. Natuurlijk kunt u de tuinkamer geheel naar wens vormgeven. Wilt u er bijvoorbeeld een eetkamer van maken of een serre? Of wilt u er verwarming in? Wij maken het voor u mogelijk. Verrijk ook uw woning met een tuinkamer en schakel de specialisten van WRM Haelen in. Neem vandaag nog contact met ons op en vraag een vrijblijvende offerte aan.

Gegarandeerd topkwaliteit

Met WRM Haelen bent u altijd verzekerd van topkwaliteit. Wij werken namelijk samen met betrouwbare en goede leveranciers, zoals Pallazzo Veranda’s. Daarnaast zorgen wij er ook voor dat het plaatsen van de tuinkamer op uiterst professionele wijze verloopt. Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring en beschikken over de juiste kennis. Bij ieder project zorgen zij voor het gewenste resultaat.

Kortom, wij zijn hét adres in Limburg voor het laten plaatsen van een tuinkamer. Voor meer informatie kunt u gerust contact met ons opnemen. Dat doet u door te bellen naar 085-2081800 of door een bericht achter te laten op het online contactformulier. Wij helpen u graag verder.